Produse resigilate

Ce sunt produsele resigilate?

Produsele resigilate sunt produse in stare perfecta, testate si verificate, ale caror provenienta sunt din teste, retururi, service, manipulare necorespunzatoare sau cu ambalaje lipsa si imperfectiuni. Aceste produse pot prezenta mici probleme estetice, pot fi incomplete sau cu urme de utilizare.

Perioada de garantie a acestor produse poate sa difere de cea a produselor noi si este semnalata in dreptul fiecaruia (acolo unde este cazul). Conditiile de utilizare se regasesc in manualul de utilizare al fiecarui produs (acolo unde este cazul). 

Se recomanda verificarea cu atentie imediat dupa primirea produselor. Nu acceptam returul produselor cu accesorii lipsa sau pentru alte motive care sunt prezentate in starea produsului. Achizitionarea si returul produselor resigilate se efectueaza in aceleasi conditii ca la produsele noi.

Pentru aceste produse, contravaloarea se returneaza daca nu sunteti multumit de produsul primit, daca produsul se defecteaza si nu poate fi remediat intr-un interval de 30 de zile lucratoare sau daca produsul defect nu poate fi inlocuit cu un produs similar.

Pentru detalii suplimentare referitor la produsul dorit puteti cere pe e-mail poze accesand formularul de pe pagina noastra de contact.

Lista produselor resigilate o gasiti aici.