021.3119955 | 0732.767545  |  Cum cumpar  |  Campanie Newsletter  |  Contact

Acasa  |  Intra in cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Metode de livrare

Produsele sunt livrate prin curier in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica din partea noastra, in functie de disponibilitatea lor si de destinatia dorita astfel:

- in Bucuresti si Zona Metropolitana produsele comandate sunt livrate prin Bookurier astfel:
LIVRARE GRATUITA la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei,
Cost 15 lei la comenzi cu plata ramburs cu valoare mai mica de 250 Lei, 10 lei la comenzi platite online cu cardul Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, 10 lei la comenzi achitate prin ordin de plata in contul nostru bancar, GRATUIT la comenzile cu ridicare de la sediul nostru..

- in Provincie produsele comandate sunt livrate prin Nemo Express astfel:
LIVRARE GRATUITA la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei,
Cost 20 Lei la comenzi cu plata ramburs cu valoare mai mica de 250 Lei, 15 lei la comenzi platite online cu cardul Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, 15 lei la comenzi achitate prin ordin de plata in contul nostru bancar.

- Promo Transport in Bucuresti si in Provincie la o comanda de minim 100 lei si achitata online cu cardul: 
LIVRARE GRATUITA la comenzi cu valoare mai mare de 100 Lei,
Cost 20 Lei la comenzi cu plata ramburs cu valoare mai mica de 100 Lei, GRATUIT la comenzi platite online cu cardul Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron.

Tarifele prezentate sunt valabile indiferent de numarul de kilometri.

Tarifele prezentate includ TVA 19% si se vor regasi pe factura fiscala. Tarifele prezentate sunt valabile pentru coletele cu greutate maxima de 15 Kg. Tarifele coletelor cu greutate mai mare de 15 Kg se recalculeaza in functie de destinatie.

In cazul coletelor retur unde se acorda transport gratuit sau reducere din pretul transportului, pentru returnarea banilor se va scade pretul transportului tur – retur conform tarifelor standard.

Pentru coletele returnate conform dreptului legal de 14 zile, costul transportului intra in sarcina cumparatorului. In cazul in care returul se face prin firma de curierat trimisa de noi, costul transportului de retur este 20 Lei (TVA inclus).

Zona Metropolitana include localitatile: Otopeni, Pipera, Voluntari, Mogosoaia, Buftea, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Rosu.

De asemenea, puteti opta pentru ridicarea produselor direct de la sediul nostru, la adresa Calea Rahovei nr. 266-268, incinta Electromagnetica, Corp 2, Etaj 2, Camera 27, Bucuresti, Sector 5. Pentru mai multe detalii si program de lucru accesati pagina noastra de contact.

Mulţumim!
Echipa megaplus.ro

* Preturile costurilor de transport includ TVA si sunt valabile incepand cu 22 Noiembrie 2018.

  
  
  
   
  
 Inscrie-te la newsletter si primesti pe e-mail un cod de 5% reducere!