Cum livram?

Produsele sunt livrate prin curier in 24-48 de ore in functie de disponibilitatea lor si de destinatia dorita, astfel:

- Promo Transport in Bucuresti si in Provincie la o comanda de minim 100 lei si achitata online cu cardul: 
Cost 15 Lei la comenzi cu valoare mai mica de 100 Lei, GRATUIT la comenzi platite online cu cardul Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron. Costul este valabil pentru livrarile de luni pana sambata.

- in Bucuresti produsele comandate sunt livrate prin Bookurier astfel: 
LIVRARE GRATUITA la comenzi cu valoare mai mare de 300 Lei, 
Cost 15 lei la comenzi cu valoare mai mica de 300 Lei, pentru comenzi platite online cu cardul Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, pentru  comenzi achitate prin ordin de plata in contul nostru bancar, GRATUIT la comenzile cu ridicare de la sediul nostru. Pentru livrarile cu plata ramburs, suplimentar se va achita 5 lei pentru procesarea platii indiferent de valoarea comenzii. Costul este valabil pentru livrarile de luni pana vineri. 

- in Bucuresti si in Provincie produsele comandate sunt livrate prin SameDay astfel: 
LIVRARE GRATUITA la comenzi cu valoare mai mare de 300 Lei, 
Cost 15 Lei la comenzi cu valoare mai mica de 300 Lei, pentru comenzi platite online cu cardul Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, pentru comenzi achitate prin ordin de plata in contul nostru bancar. Pentru livrarile cu plata ramburs, suplimentar se va achita 5 lei pentru procesarea platii indiferent de valoarea comenzii. Costul este valabil pentru livrarile de luni pana sambata.

- in Bucuresti si in Provincie pentru comenzile achitate online cu cardul in rate: 
LIVRARE GRATUITA la comenzi cu valoare mai mare de 500 Lei, 
Cost 25 Lei la comenzi cu valoare mai mica de 500 Lei, pentru platite online cu cardul in rate cu Card Avantaj, Star Card BT, Bonus Card Garanti, Alpha Card, BRD Finance. Costul este valabil pentru livrarile de luni pana sambata.

Tarifele prezentate sunt valabile indiferent de numarul de kilometri.

Tarifele prezentate includ TVA 19% si se vor regasi pe factura fiscala. Tarifele prezentate sunt valabile pentru coletele cu greutate maxima de 15 Kg. Tarifele coletelor cu greutate mai mare de 15 Kg se recalculeaza in functie de destinatie.

In cazul coletelor retur unde se acorda transport gratuit sau reducere din pretul transportului, pentru returnarea banilor se va scade pretul transportului tur – retur conform tarifelor standard.

Pentru coletele returnate conform dreptului legal de 14 zile, costul transportului intra in sarcina cumparatorului. In cazul in care returul se face prin firma de curierat trimisa de noi, costul transportului de retur este 25 Lei (TVA inclus).

Zona Metropolitana include localitatile: Otopeni, Pipera, Voluntari, Mogosoaia, Buftea, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Rosu.

De asemenea, puteti opta pentru ridicarea produselor direct de la sediul nostru, la adresa Calea Rahovei nr. 266-268, incinta Electromagnetica, Corp 2, Etaj 2, Camera 27, Bucuresti, Sector 5. Pentru mai multe detalii si program de lucru accesati pagina noastra de contact.

Mulţumim! 
Echipa MegaPlus.ro

* Preturile costurilor de transport includ TVA si sunt valabile incepand cu 10 Iunie 2021.