Cum platesti?

Mega Plus (megaplus.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 


Plata online cu cardul

Plata se efectueaza online cu cardul in deplina siguranta prin intermediul platformei securizate LibraPay. Costurile de procesare a platilor online cu cardul Visa, MasterCard, Maestro si Visa Electron sunt complet gratuite. Selectand aceasta metoda de plata, beneficiati de LIVRARE GRATUITA la comenzi cu valoare mai mare de 100 Lei.


Plata ramburs

Plata ramburs se efectueaza cu numerar, integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Selectand aceasta metoda de plata, se va adauga un cost de 5 lei pentru procesarea platii.


Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Va recomandam ca inainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) sa asteptati confirmarea ca toate produsele din comanda dumneavoastra sunt pe stoc si pot fi livrate. Veti primi aceasta informatie in scurt timp dupa ce comanda dvs a fost inregistrata in sistem. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.


Plata in rate online de la Credius

Prin utilizarea acestei metode de plata, ai posibilitatea de e a achita produsele achizitionate prin rate lunare. Pentru mai multe detalii click aici.