Cum cumperi?

Inregistrarea comenzii online este foarte simpla, necesitand parcurgerea a doar 3 pasi:


1. Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos.
Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa:
- vizualizati lista de produse existente in cos;
- modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos;
- adaugati un cod de reducere pe care l-ati primit pe e-mail in urma inregistrarii la newsletter-ul nostru sau pe care l-ati primit in urma unei comenzi anterioare;
- vizualizati detaliile cu privire la tarifele de livrare.
Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile


2. Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda.
In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. Puteti de asemenea sa inregistrati o comanda si prin optiunea "Comanda rapida" (fara autentificare), caz in care la o noua comanda va fi necesar sa introduceti din nou datele dumneavoastra.
In cazul in care informatiile pentru facturare si plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru livrare si introduceti informatiile dorite. 

3. Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de livrare si metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale detalii suplimentare cu privire la produsele din comanda sau orice alte observatii doriti sa transmiteti.
Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 

In urma trimiterii comenzii puteti verifica datele inscrise aici intr-un mesaj primit pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra. Tot la aceasta adresa veti primi si detalii cu privire la procesarea comenzii si expedierea acesteia.Spor la cumparaturi!