Descriere
Vas bain marie Kuchenprofi 23 7060 28 14
Este ideala pentru a face sosuri, creme sau deserturi. Este ideal pentru a face sosuri, creme sau deserturi. Termenul de "bain marie" se refera la o tehnica de gatit franceza. Aceasta consta in plasarea unui container (oala, cratita, castron etc.) cu mancare in altul mai mare ce contine apa fierbinte, care inconjoara mancarea cu caldura sa. Bucatele pot fi gatite astfel atat in cuptor, cat si pe aragaz. Aceasta tehnica a fost conceputa pentru felurile de mancare delicate care nu trebuie sa se arda sau sa se prinda. Este de asemenea folosita si pentru incalzirea mancarurilor gatite anterior, pentru a topi ciocolata sau unt.
Caracteristicile produsului:
- Capacitate: 1.5 litri
- Capacitate utilizabila: 1,0 litri
- Inaltime totala: 19 cm
- Inaltime utilizabila: 13 cm
- Diametru: 14 cm
- Material: inox
- Capac de sticla cu orificiu pentru aburi.
- Potrivita pe toate tipurile de foc, inclusiv inductie.
Mai multe produse de la Kuchenprofi puteti viziona in video-ul de mai jos:
Detalii produs
Clientii care au cumparat acest produs au mai fost interesati si de:



















